zaterdag 29 januari 2011

Ooglaser prijzen moeilijk te vergelijken

Prijzen van ooglaserbehandelingen zijn moeilijk te vergelijken. Zo zijn er nogal wat aanbieders die vanaf prijzen hanteren. U wordt gelokt met een lage prijs en na bezoek aan de kliniek krijgt u veel hogere prijs voor uw specifieke ooglaserbehandeling te horen. Medical Travel Service heeft hier wat op gevonden. Zo werkt Medical Travel Service uitsluitend samen met de Vision Ooglaseren kliniek in Amsterdam.
Medical Travel Service werkt uitsluitend met de Vision Ooglaseren kliniek in Amsterdam. Hier wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur van Technolas (bouwjaar 2010). Ook de femtosecond (ook wel IntraLase of IntraLasik genoemd) techniek is hier verkrijgbaar.
De prijs van een ooglaserbehandeling staat van te voren al vast. Voor 2 ogen betaalt u bij de femtosecond behandeling nu tot 31 december 2010 een vaste prijs van 1.999,-- euro (Actieprijs, normaal 2.900 euro). U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Geen addertjes onder het gras.

Uw ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door het team van Drs. Rolf Zandbergen, de oogarts in Nederland die de Femtosecond techniek heeft geintroduceerd.
Om u te overtuigen van onze kwaliteit, bieden wij het uitgebreide vooronderzoek t.w.v. 95,-- euro nu gratis aan.
Kies voor kwaliteit, het zijn tenslotte wel uw ogen!

Bron: ooglaservergelijking.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten