zaterdag 29 januari 2011

Is ooglaseren gevaarlijk?

Is Ooglaseren gevaarlijk? U heeft gelijk wanneer u zich afvraagt of ooglaseren gevaarlijk is. Een reactie die we vaak van onze patiënten horen, is: 'het zijn mijn ogen!'. U heeft gelijk wanneer u worstelt met deze angst, u heeft er tenslotte maar twee van. We zullen proberen om u met het onderstaande antwoord gerust te stellen.

Ooglaser vooronderzoek
Om de vraag te beantwoorden of ooglaseren gevaarlijk is, zal er eerst een voorcontrole gedaan moeten worden om te zien of u überhaupt wel geschikt bent voor een ooglaseroperatie en voor welke.
Onze oogarts verricht in de Vision Ooglaseren Kliniek in Amsterdam eerst een uitgebreid vooronderzoek om te bepalen of uw ogen in aanmerking komen voor ooglaseren.

Deze eerste stap bepaalt of ooglaseren gevaarlijk is voor u. Bent u niet geschikt, dan kan het inderdaad gevaarlijk zijn.
Deze strenge selectie zal u een goed gevoel geven over de mate van zorgvuldigheid waarmee met uw ogen wordt omgegaan. Er zal ook geen twijfel meer bij u bestaan over de vraag of ooglaseren wel veilig is.

De ooglaserbehandeling
De operatie aan uw ogen, bevat niet meer of minder risico’s dan eenieder standaard operatie. U kunt gerust zijn. Niet alleen gaat u naar een van de meest moderen oogklinieken van Europa, ook het oogartsenteam is met 70.000 verrichte ooglaserbehandelingen het meest ervaren team van Nederland.

Ooglaseren gevaarlijk
NEE, OOGLASEREN IS NIET GEVAARLIJK, mits uw ooglaserbehandeling wordt uitgevoerd door de juiste apparatuur in handen van ervaren oogartsen.

Bron: ooglaservergelijking.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten