vrijdag 22 april 2011

Extralens implantlenzen

Extralens implantlenzen: voor wie geschikt?
ExtraLens implantlenzen kunnen dé perfecte oplossing zijn voor mensen bij wie het overstandig of simpelweg onmogelijk is om een ooglaserbehandeling te ondergaan.
De ExtraLens is zeer geschikt voor mensen met een grote sterkteafwijking De ExtraLens implantlens is zeer geschikt voor mensen met een grote sterkteafwijking.

Implantlens of ooglaseren?
Blijkt tijdens het vooronderzoek dat u bijvoorbeeld een te grote sterkteafwijking ( > -8 of > +4) of een te dun hoornvlies heeft, dan zal de oogchirurg bij u onder geen enkele voorwaarde een ooglaserbehandeling uitvoeren. Het risico dat het eindresultaat bij ooglaseren niet optimaal is, is in dergelijke gevallen namelijk te groot.

Uit de meetresultaten tijdens het vooronderzoek kan blijken dat een ExtraLens implantlens in uw geval leidt tot een veel perfecter eindresultaat.

Voorwaarden ExtraLens implantlenzen
Om voor ExtraLens implantlenzen in aanmerking te komen zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Zo moet u bijvoorbeeld een voldoende ruime bouw van het oog hebben, zodat er genoeg ruimte is om de lens te implanteren. Daarnaast komen mensen met een te grote pupil niet in aanmerking voor implantlenzen.

Tijdens een vrijblijvend vooronderzoek worden vele metingen verricht en wordt duidelijk of ExtraLens implantatie ook voor u de ideale oplossing kan zijn.

Bron: fyeomedical.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten